Print Friendly, PDF & Email

Форос Инвест – част от Международен плувен турнир

През изминалите дни Форос Инвест бе част от международния плувен турнир за купа „Бриз“, на който се отбеляза и 20-годишният юбилей от създаването на клуба организатор на проявата.

На мероприятието присъстваха доказали се спортисти като най-известния български плувец Петър Стойчев и бронзовият медалист от Световното първенство по плуване за юноши през 2017 г. Антъни Иванов. В атрактивната надпревара, която е залегнала в спортния календар на община Бургас за 2017 година от 6 до 8 октомври на басейна в „Меден рудник“ се включиха 425 състезатели от 6 държави – Бразилия, Турция, Хърватска, Молдова, Румъния и България.

Антъни Иванов триумфира в коронната си дисциплина 200 м бътерфлай, финиширайки за 1:59,26 мин, а на 100 метра взе победата с  53,88 сек.

В началото на състезанието бе предвидена серия за хора с увреждания, след което плувните си умения показаха състезатели в четири възрастови групи. Наградният фонд зарадва най-добрите плувци на турнира с множество различни парични и материални награди.

Ние от Форос Инвест с удоволствие приветстваме повече такива значими мероприятия в съседство с новоизграждащия се комплекс Еталон.