Print Friendly, PDF & Email

Откриване строителна площадка – Първа копка „Еталон 2“ 23.03.2020г.

Имаме удоволствието да споделим с Вас, че днес, 23.03.3030г., направихме първа копка на откриването на строителната площадка за дългоочаквания проект „Еталон 2“ – модерното и качествено продължение на вече успешния „Еталон 1“!

Този път концепцията на сградата няма да бъде от затворен тип, тъй като „Еталон 2“ ще бъде с лице на булевард „Коджакафалията“ и ще има свободен достъп до намиращите се на предна линия и партерно ниво търговски обекти.

Стартираме с изграждането на голям подземен паркинг с 95 подземни паркоместа, 8 подземни гаража, 8  самостоятелни складови помещения и прилежащи към апартаментите складове, като от всяка от четирите жилищни секции ще слиза голям 8-местен асансьор до подземното ниво.

Следва поетапното изграждане на Блок 1, Блок 2, Блок 3 и Блок 4 с отделни входове и асансьори, с общо 126 бр. апартаменти, 9 бр. магазини, 17 надземни гаража /3 от които за 2 МПС/. Ще има различни типове апартаменти като Едностайни, Двустайни, Тристайни и 1 бр. Многостаен, с широки и функционални помещения, задоволителни квадратури за семейния комфорт! Разбира се, сме се погрижили и за необходимото озеленяване  на територията около 4-те жилищни секции!

Отново залагаме на работата с вече познатите висококачествени строителни материали като: тухли тип керамичен блок с дебелина 25 см, 10-см външна топлоизолационна система, 5-камерна тъмносива дограма с немски обков и стъкла „4 сезона“ /тип френски прозорци/.

Както и досега, не спираме да работим с цел изграждане на По-доброто Място за живеене в гр. Бургас!