Print Friendly, PDF & Email

Предимството да имаш дом в квартал „Меден рудник“, Бургас

„Меден рудник“ е сред най-големите, най-добре уредени и уютни квартали на Бургас.

Квартала има дълга история, след като още през 1976 година бившето село Меден рудник, става част от град Бургас. Началото на населяването в района се поставя от шепа тракийски семейства. Въпреки днешния си модерен облик квартала пази в себе си района на малкото село, от което е тръгнал и се е разраснал. Днес освен панелните блокове построени по комунистическо време, в района има изградени множество нови и модерни сгради.

Населението на Меден рудник бързо нараства, като това показва и статистиката от 2014 година, в която кварталът е населен с почти 40% от цялостното население на Бургас. Така освен най-монолитен в страната Меден рудник е и най-обемен по население у нас. Причините за тази му популярност са редица, но ето едни от най-основните:

Добра локация – като краен квартал по локация, да притежаваш апартамент в Меден рудник е предимство, защото обстановката е много тиха, уютна и спокойна. За семействата с деца, учащите и студентите квартала предлага добре развита инфраструктура, която е в добра връзка с целия град и центъра му. Така освен тишина и спокойствие, може да се радвате на бързи и достъпни връзки из цял Бургас. Непосредствено близо до локацията са и Бургаския залив, както и езерото Мандра. Така можете спокойно да разнообразите ежедневието си през уикендите.

Комфортен дом – както вече споменахме и самият Бургас, и квартал Меден рудник се развиват със светкавични темпове. Така любителите на новото строителство могат да се насладят на комфортни домове в съвременен стил. В квартала има редица изградени и новоизграждащи се затворени комплекси, осигуряващи всички съвременни нужди на семействата. Едно от най-забележителните неща на жилище тук е уникалната гледка, която предлага към морето и планината едновременно.

Активна социална среда – в рамките на квартала има поне 4 училища и множество детски градини. Модерните и нови хипермаркети не липсват тук, като двата парка в района – „Меден рудник“ и „Борова горичка“ са място за разходки и спорт. Хората живеещи тук разполагат и с болница в непосредствена близост, голям съвременен спортен комплекс, както и бизнес център.

Предимството да си жител на квартал Меден рудник е само едно и то е уникална среда за живот и развитие.

Тук изброените предимства бяха основните, които ни подтикнаха нашата следваща инвестиция да бъде в жилищен комплекс ЕТАЛОН – най-новата сграда в ж/к Меден Рудник.

За допълнителна информация относно сградата, налични апартаменти и отстъпки за предварителни продажби, моля свържете се с нас на тел: +359 878 114 001, e-mail: g.ivanov@forosinvest.bg или чрез формата за контакт.