Print Friendly, PDF & Email

5 причини да живеете в най-добрият град в България – Бургас

Да живеете в Бургас е уникална възможност да живеете в един добре устроен, добре разположен географски и с добра инфраструктура град. През изминалата 2016 година престижното американско издание „Ню Йорк Таймс“ публикува статия в рубриката си за най-добрите места, за посещение по цял свят, именно за Бургас. Освен това международно признание, градът е заставал на чело на класацията на вестник „24 часа“ и радио „Дарик“ за най-добър град за живеене у нас. Всичко това не е случайно, защото понятията дом и комфорт тук са свързани. Освен това активната бизнес и социална среда в Бургас са изключително добри, което го прави атрактивна дестинация не само за почивка, но и за живот.

Ето и 5 причини, които ще ви убедят, че Бургас е сред градовете с най-големи предимства у нас.

  1. Бургазлии – дори и да звучи нескромно, хората в Бургас са много активни, модерни и свободни. В града населението е предимно от млади хора, които работят, учат и се забавляват. Един космополитен град се определя именно от хората живеещи в него, като уникално и комфортно място за живот. В града почти няма човек, които да не спортува и условия за това са създадени!
  2. Стандарта на живот – стандарта на живот в четвъртия по големина град в България е висок определено. Тук бизнес средата е активно развита. В района се намира „Лукойл“ – един от най-големите работодатели у нас. Заплащането е сред най-високите след това в София и да имаш жилище тук е равносилно на инвестиция.
  3. Морето – всеки от нас трябва да си признае, че да живееш на две крачки от морето си е добра идея. Освен това в Бургас има изключително поддържана, красива и уредена Морска градина. Възможностите да срещнеш много и различни хора в тази Черноморска перла са уникални.
  4. Забавлението – Бургас е град, които е денонощно активен. Особено през лятото тук фестивалите са адски много, а програмата за събития прелива от разнообразие. Градът е средище на културни дейци и артисти, което е показателно за добрата му среда на живот.
  5. Управлението на градаБургаска община от години е доказала, колко ефективно е нейното ръководство и управление. Тя се стреми градът да изглежда перфектно, с поддържана инфраструктура, множество спортни зали и площадки, както и добри училища и детски градини.

Притежаването на апартамент в Бургас, в комплекс ЕТАЛОН е равносилно на притежанието на имот в един от най-бързо развиващите се градове у нас.

Автор: Форос Инвест / Всички права запазени